Direct contact?

0597-851946 (24 / 7 beschikbaar)
info@industrieledienstverlening.nl

Reparatie en verbouwen van machines

Bij het verplaatsen en opstellen van machines komt het vaak voor dat deze aangepast moeten worden. Dit nemen wij graag voor onze rekening. Vaak is het makkelijk om tijdens een verhuizing (als de machine toch los staat van alles) groot onderhoud of een lastige reparatie uit te voeren. Wij kunnen u hierbij assisteren of de reparatie zelfstandig uitvoeren.

Ook behoort het tot de mogelijkheden dat wij de machine zover uitbouwen dat een specialist van de machineleverancier zelf het uiteindelijke onderdeel vervangt. Vervolgens bouwen wij alles weer terug en stellen de machine weer in bedrijf.

Sterk netwerk
De afgelopen jaren hebben we een sterk netwerk opgebouwd waardoor we aan alle materialen kunnen komen, die  nodig zijn om onze werkzaamheden optimaal uit te voeren.  Door op het juiste moment gebruik te maken van de expertise en kennis van derden,  kunnen we u nog beter van dienst zijn en alle mogelijke onderdelen leveren. Van draai- en freeswerk tot elektromotoren enz. enz.

Besturings- en electrotechniek
Ook op dit terrein hebben we goede samenwerkingspartners gevonden. Het afkoppelen van besturingen en aanleggen van installaties is hierdoor een stuk eenvoudiger geworden.